Търсене в този блог

четвъртък, 7 ноември 2019 г.

ЗАЩО НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАПОЧВА ЕЕГ НЕВРОФИЙДБЕК БЕЗ БИОФИЙДБЕК?

28 канална апаратура в Центъра, включваща
освен 21-канално ЕЕГ и следене на вегетативни параметри
Защо ЕЕГ неврофийдбек тренингите са много често неефективни при повлияването на редица функционални нарушения на мозъка.
Причината не е в метода, а в недостатъчните познания и опит на неврофийдбекъра, който го прилага. Могат да се приведат редица доказателства, примери и случаи, при които без да се повлияят първо вегетативните нервни процеси, коровите в мозъка не могат да бъдат овладени само чрез ЕЕГ неврофийдбек тренинги. Защо не трябва да се започва ЕЕГ неврофийдбек тренинги без биофийдбек (биологична обратна връзка)? Отговорът е много лесен: за да се повиши ефективността на ЕЕГ невротренингите, да се повиши качеството на услугите  и да се спестят време, усилия и финанси на хората, които прибягват до невротренингите с ЕЕГ неврофийдбек.
Проблемът е изключително важен както за биофийдбекърите, така и за промяна на обществените нагласи в България към една бурно развиваща се област по света и помагаща на много хора без медикаменти и хранителни добавки.
За да се постави този проблем и да се започне да се търси задълбочено и сериозно решение Центърът за приложни невронауки предлага на всички ЕЕГ биофийдбекъри, които са преминали свое обучение по света или у нас на еднодневно обучение с водещ д-р Стоян Везенков на тема: 

ЗАЩО НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАПОЧВА ЕЕГ НЕВРОФИЙДБЕК БЕЗ БИОФИЙДБЕК?


Научете повече тук!

Няма коментари:

Публикуване на коментар